Utan planer

Mia...Mamma till Lexie

Finfina.. Själv tog jag bort mina i förra veckan.. men jag hade ju så långa. Nu ska vi se om jag kan hålla mig från "nagelstället" eller om jag snart åker dit igen. ler

2011-04-02 ♥ 11:06:30 ♥ http://miapiafias.blogg.se/
Tina - Minnas mamma

Vad fina naglar! Jag biter på mina så mina är hemskt fula ... :(Jo, det blir ju tungt efter ett tag. Men eftersom sjalen täcker lite mer yta på kroppen än en sele så är väl sjalen lite snällare, men det blir ju tungt! Vet en del som haft sitt barn mer eller mindre boende i sjal de första månaderna, så man vänjer sig säkert vid att bära. Det är ju inte mycket tyngre än när man var gravid, hehe :) Men det blir ju väldigt obekvämt om det skär in någonstans..

Jag måste förbi IKEA inom en snar framtid och planerar att ha Minna i sjalen då och lämna vagnen hemma, så då blir det nog ungefär 3 timmar i sjalen (räknat med resan dit och sen hem), så det ska bli spännande att se hur mycket det känns i ryggen efter det!

2011-04-02 ♥ 11:07:59 ♥ http://hejtina.blogg.se/
Caroline - mamma till Viggo.

Tjusigt tjejen! Jag gjorde också mina naglar för några år sen. Va tvungen att sluta pga jobbet jag hade då. Saknar dem än idag. Jag kände mig så fräsch med fina naglar, kunde gå omkring i mjukisbyxor men ändå känna mig lite fin :)Ha en mysig helg, kram!

2011-04-02 ♥ 11:37:39 ♥ http://carolineprim.blogg.se/
Malin & Prinsessan

Haha, eller hur - ren sprit är såklart alltid det bästa ;)Supersnygga naglar. Vill också ha!!!Kram vännen

2011-04-02 ♥ 12:01:39 ♥ http://malinkarlstrand.blogg.se/
Anna- mamma till Vincent

Själv har jag tagit bort mina långa naglar:). Funkar inte riktigt med alla blöjbyten :). Hur har ni det? Jag hinner inte riktigt med här märker jag haha:D. Har fått en väldigt aktiv liten kille som kräver min uppmärksamhet:)

2011-04-02 ♥ 12:25:49 ♥ http://frokenstockholmare.blogspot.com
felicia - 19 år och mamma

jaa, verkligen.. som tur är försvinner kilona ganska snabbt

2011-04-02 ♥ 12:55:12 ♥ http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Nina

Hej hej! Ja grattis till våra sötnosar :) redan 7 veckor! Tiden går så fort!Leeloo vilket coolt namn! Och hon är så fin! Rottis och labrador är de finaste raserna tycker jag!

Tack, ja hehe Ace är också som en knähund, på 50 kg, riktigt gosig är han, brukar sätta framtassen på knät för att man ska klappa och klia, slutar man så gör han om det sen lägger han sig ner på golvet för att man ska fortsätta klia honom på magen heheNaglarna blev jättefina! jag brukar också köra med lite kortare nu när Isak är så liten. Kram!

2011-04-02 ♥ 13:42:28 ♥ http://indi.blogg.se/
Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

sv: Jag tror också sängen kommer bli super mysig :) Jag bara älskar påslakansetet, hihi!!

Förstår det, ni kommer shoppa loss kan jag säga, det finns så himla mycket där, vissa saker billiga och vissa andra inte!

2011-04-02 ♥ 14:00:21 ♥ http://jenniezen.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback