Låta ligga kvar och skrika?

Anna - Mamma till Theodor.

Godmorgon! :) Vi hade Theodor i våran säng tills han var typ 2månader tror jag. För jag trodde inte heller han kunde sova själv i sin säng. Vi sov ner honom på magen också men sen då han somna la vi honom i hans säng och de funkade för oss. De trodde jag aldrig :D Men nu sover han i egen säng, skönt är då det! Hoppas de löser sig för er med. Kram kram.

2011-04-08 ♥ 10:08:41 ♥ http://icyy.blogg.se/
Malin & Prinsessan

Åh vad svårt! Har tyvär inga bra tips då Jolie sovit i sin egen säng sedan dag ett... Jolie älskar också att kolla på sängmobilen men när hon ska sova måste vi plocka bort den annars distraherar den henne och hon somnar aldrig. Hoppas ni hittar någon bra lösning. Det kan nog bli kämpigt ett tag men ni löser det säkert på nåt vis!KRAM!

2011-04-08 ♥ 10:17:28 ♥ http://malinkarlstrand.blogg.se/
Sandra & Novalie

åh vilka fina sängkläder!

2011-04-08 ♥ 10:26:55 ♥ http://mammasandraa.blogg.se/
Hanna Z

Elliot har sovit i egen säng sen han var 1 månad. Och vi har nog haft tur för vi har aldrig haft några problem. Vi lägger ner honom och går ut från rummet och sen somnar han av sig själv rätt omgående. Jätteskönt.

Men en sängmobil kan jag verkligen rekommendera! Vi skruvar alltid upp den ett varv innan vi går ut från rummet, och han älskar den! Så köp en sån och testa.

2011-04-08 ♥ 10:38:29 ♥ http://hannaz.se
Jennie - snart har jag min bebis här

sv: Ja det har du rätt i, nu är det sista och tunga inför en bebis sen, så man ska inte klaga egentligen :) haha

2011-04-08 ♥ 11:05:59 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
jenny✿

Det var jätte länge sen jag var inne här.

Jätte grattis till lilla Ameah!!

2011-04-08 ♥ 11:22:01 ♥ http://jenfager.blogg.se/
Tora - Viggos mamma

för det första, bilden i inlägget nedan var en av de finaste jag sett! :ONär vi började vänja Viggo vid att sova själv så lät vi honom somna hos oss först, när vi satt ute i soffan, och sedan bar vi in honom när han sov - smidigt.Sv: Jaa, arg på moralmammorna hoppas jag att du menar? :)

2011-04-08 ♥ 11:30:44 ♥ http://glitterfjolla.blogg.se/
Mia...Mamma till Lexie

Det är så skönt när man kommer in och läser ett inlägg om det man PRECIS själv undrar över. :) Lexie vill inte heller ligga i sin "stora kalla säng" utan vill helst ligga i famnen eller tätt intill. Supermysigt... men man vill ju inte göra det till en vana hur länge som helst. Vi har dock inte provat med mobil i sängen än då jag inte hittat den perfekta än!!det är som alla säger olika för alla barn och föräldrar! Mycket till svar va!! :)Kram

2011-04-08 ♥ 11:37:36 ♥ http://miapiafias.blogg.se/
michaela med bebis

lilla pluttan tycker förstås det är mysigast att sova med mamma och pappa ;)

vi har sån tur att vår lille ääälskar sin säng och somnar som allra bäst i just den. ibland får han ligga kvar hos mig efter frukosten men annars ligger han allt som oftast i egen säng både då han sover på dagen och natten.

kram på dig!

2011-04-08 ♥ 12:17:41 ♥ http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Mikaela - mamma till Viktor <3

Det tycker jag ni ska kika på, och kanske är det lättare att få henne att ligga i sin egna säng då, om hon har något att titta på :)Ja, men du var allt först, för Viktor föddes 06:52 :) Hih.

2011-04-08 ♥ 12:24:49 ♥ http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Angelica - Mamma till Moa <3

För oss funkar det lite då och då att lägga tillbaka henne i sängen. Beror på hennes humör. ;)

Sängmobilen gillar hon bara ibland också och blir ganska lugn:)

2011-04-08 ♥ 12:50:48 ♥ http://mariaangelicasofia.wordpress.com
Stina

Elise har alltid sovit i egen säng. Men i början kunde vi bara lägga ner henne när hon somnat. När hon var ca, tre månader började vi lägga ner henne vaken när hon var trött efter sista målet. Hon kunde ligga och titta på sin sängmobil och prata lite med sig själv innan hon somnade. Vi har en speldosa som vi alltid drar upp när hon ska sova. Vi har haft kvällar då det har tagit tid och vi har fått plocka upp en ledsen Elise men tillslut är hon så trött att hon somnar. Kramar

2011-04-08 ♥ 13:02:25 ♥ http://www.buddhas5.wordpress.com
jess

våran lilla tös somnar i våran säng och sedan bär vi över henne till spjälsängen. Men det kan ta ett par gånger innna hon ligger kvar där. Vissa kvällar lägger vi tillbaka henne 7-8 ggr , men tillslut går det!

2011-04-08 ♥ 13:07:51 ♥ http://theshedevil.blogg.se/
i min lilla lilla värld

Wilda har sovit i egen säng/vagga sen dag ett. Bara när hon är sjuk har jon legat mellan oss =) Har funkat perfekt. Har aldrig haft mobil då jag tror det stör mer än hjälper

2011-04-08 ♥ 13:23:09 ♥ http://saratilling.se
Sandra - Alvin och Wilmas mamma

Hej hej. Jag har samma problem som du, när jag lägger ner Wilma i sängen så skriker hon och jag tar (såklart) upp henne. Jag har börjat lite smått att försöka få henne att somna själv, främst på dagarna till att börja med. Men det går inte! När Alvin var liten så köpte vi en sängmobil på barnens hus, den spelar klassisk musik (som ska vara väldigt bra för att lugna barn), naturljud och hjärtljud. Det är en fischer price, och den kostar ca 800 kr om jag inte minns fel. Men den har helt klart varit värt priset. Alvin älskade den, och Wilma börjar fastna mer och mer för den! Jag kan faktiskt rekomendera den före alla andra "vanliga" sängmobiler som låter lite pling pling ungefär. :)

2011-04-08 ♥ 13:25:31 ♥ http://happilyme.blogg.se/
Anonym

Mira har sovit i egen säng sedan hon var ca 6 veckor, hon sparkades och bökade runt något så fruktansvärt. Tror att vi störde henne också, för hon sover mycket lugnare ensam.

Från början hade vi en långsmal kudde (från IKEA) bredvid henne samt fullt med gosedjur i fotänden så att det inte blev så mycket plats runt henne. Hon har sedan dess somnat och sovit jättebra ensam. Mobil har hon och gillar att titta på när hon ska somna, och så pratar hon gärna med den på morgonen.

2011-04-08 ♥ 13:30:48 ♥
Nina

Hejhej! :)

Jo det är pyjamas från hm, stl 56 så den kan han snart inte ha längre, ska se om jag hittar en i större stl :)

När han har somnat så gör vi så att vi lägger honom i spjälsängen, sen vaknar han ju under natten och vill äta, och då lägger vi honom hos oss i våran säng och så oftast fortsätter vi att sova så tills vi går upp, då han oftast äter lite och sover lite under natten. Vi har även testat några ggr att lägga honom i spjälsängen när han var vaken och det funkade. Men ibland är han gnällig och vill inte somna förrän han ligger mot mammas eller pappas bröst. Har en speldosa som han gillar, så det underlättar nog absolut!

Kramar!

2011-04-08 ♥ 13:38:19 ♥ http://indi.blogg.se/
Tina - Minnas mamma

De första nätterna sov Minna i egen säng och efter 1 vecka eller så började vi variera lite melln att ha henne i vår säng och hennes egen.

Efter att hon höll på att kvävas i sin säng så sover hon nu uteslutande hos oss....

Men snart vågar ni nog prova hennes säng igen.

2011-04-08 ♥ 14:02:52 ♥ http://hejtina.blogg.se/
Anna-mamma till Vincent

Vincent sover i sin egen säng och han har ganska lätt för att somna där själv. Det jag brukar söva honom med är tummen speldosa och en värmd vetekudde bredvid så han känner fejkad kroppsvärme;), sedan brukar jag smeka hans hår och då blir han lugn. På natten somnar han relativt fort i sin egen säng också. Han är väldigt lugn just på nätterna. På morgonkvisten får han dock ligga i vår säng ibland för då är han lite mer pigg och vill först inte sova :).

2011-04-08 ♥ 14:53:46 ♥ http://frokenstockholmare.blogspot
towis

A är ju nu 9 månader, somnar i egen säng men blir någon gång undernatten flyttad till vår säng då han inte klarar av att somna om i spjälsängen. Det har gått i vågor hur han sovit men jag tror inte han sovit en hel natt i sin egen säng än och jag är inte orolig. Det kommer tids nog och det är ganska mysigt att ha han i vår säng också :)Hade han haft eget rum hade det nog varit annorlunda men eftersom han ändå sover alldeles bredvid oss så känns det som det kvittar.

2011-04-08 ♥ 15:12:09 ♥ http://towis.blogspot.com
Tova

Så härligt att hon klarat att sova en natt själv nu, ett första steg på vägen minst sagt :)

Själv sover Elliot fortfarande i vår säng, tycker det är supermysigt och jag är alldeles för trött av mig för stiga upp och ta honom mitt i natten, hihi! Har dock full förståelse för dem som tycker det är jobbigt att samsova, minns hur livrädd jag var de första nätterna ;)

Kram

2011-04-09 ♥ 17:43:35 ♥ http://Trasslet.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback