Fina ni

Anna-mamma till Vincent

Jag älskar också att vara mamma. Det är krävande och jobbigt samtidigt helt underbart att få vara med om allt i deras liv. Och nej du är inte ensam!:) Kram

2011-06-20 ♥ 09:32:28 ♥ http://frokenstockholmare.blogspot.com
Angelica - Mamma till Moa <3

De är som en väldigt stor familj, bloggvärlden :)

2011-06-20 ♥ 09:52:01 ♥ http://mariaangelicasofia.wordpress.com
Sandra - mamma till Levis

Fina du! Det är kul när man kan göra ngn glad genom att bara dela med sig lite. Som du säger, det är så skönt att höra att andra upplevt samma sak även om man redan innan vet det.Och sen är det ju himla skönt att det finns bussar och tåg också när man har små bilhatare ;)

2011-06-20 ♥ 10:10:43 ♥ http://sandraolevis.blogg.se/
Jennie - Mamma till Malva

sv: Jo jag mår mycket bättre idag tack, inte helt över men bättre! Hur är det med dig? <3 kram gumman

2011-06-20 ♥ 10:12:39 ♥ http://jenniezen.blogg.se/
Maria mama2alice

Jag känner likdant när Alice skriker ibland. Undra om det är något utvecklingssprång där vid fyra mån? Jävligt jobbigt är det, och jag har noll tålamod.Nu gnäller hon dygnet runt, men det är väl pga febern. hoppas det går över snart.kramar till er!

2011-06-20 ♥ 10:20:15 ♥ http://majiaanyberg.blogg.se/
Tina - Minnas mamma

Absolut! Tack för påminnelsen. Jag har skjutit lite på det eftersom det är många som inte svarat på om dom ska komma eller inte, men jag mailar ut dom jag vet alldeles strax :)

2011-06-20 ♥ 10:30:29 ♥ http://hejtina.blogg.se/
Tina - Minnas mamma

Nämen Therese, hihi, så du säger ;)Du var förresten med i min dröm inatt! Jag drömde att jag träffade Hanna (www.hannaz.se) på stan, trots att hon inte bor här i Stockholm! Så jag frågade henne vad hon gjorde här och hon berättade att hon skulle sova över hos dig några dagar eftersom hon skulle på någon tillställning här.. Sen anslöt du och så hängde vi lite i stan. Dock var inga bebisar med! Mycket märkligt.. :)

2011-06-20 ♥ 11:08:29 ♥ http://hejtina.blogg.se/
Sara, mamma till Charlie

Tror många känner att du ger väldigt mycket tillbaka, för du ger verkligen mycket med dina kommentarer. Så tacksam! Älskar bloggvärlden :)Jo, absolut är det bättre att han sover på mig än inte alls. Inatt har han sovit mellan oss igen, men nu på förmiddagen vill han inte alls sova själv. Så här sitter jag och kämpar med pekfingervalsen, haha..

Vad jobbigt att det blivit så tufft att åka bil. Tror som många andra att ni får ge det lite tid och försöka med korta sträckor då och då så småningom. Förmodligen är det ju bara en fas som så mycket annat!

Kram till dig sötnos!

2011-06-20 ♥ 11:16:47 ♥ http://sarasland.com
Jossie - Mamma till Edvin

Hehe, ja det är skönt att inte vara gravid igen. Det får vänta åtminstone något år till ;) Ja, jag tänker att man måste ge något "extra fint" liksom eftersom man är förälder. Inte bara köpa kläder eller något för det skulle man ju köpt ändå. Typ som matstol behöver vi köpa, men de ser ju kanske knäppt ut att köpa det och slå in o ta med till församlingslokalen :PJa bloggen är verkligen bra på det viset! Förresten så är Edvin likadan i bilen. Men nu när syster är här sitter hon i bak och ger honom flaska med ersättning i, så äter han tills han somnar. Ibland blir det 5 ml, ibland 50.. Men sååå skönt att slippa höra på skriket! Fast jag tycker nog det är jobbigare om han blir tyst om han väl börjat skrika för då tror jag att något hänt med honom (han sitter bak och jag i fram, sitter jag bak blir jag så åksjuk och fram kan han inte sitta för då måste vi koppla ur airbagen o de är superdyrt)..Kram!

2011-06-20 ♥ 12:30:10 ♥ http://jsantinelli.blogg.se/
Mamma till William och bebis i magen

God middag.Så vacker blomster bukett.Ha en skön sommar dag.kram

2011-06-21 ♥ 11:56:07 ♥ http://blondis81.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback