Torsdag

Jannika, mamma till Jillian

Och bloggvänner jag känner:P dig har jag följt länge och jag litar på att du inte "snor" något från mig av mina bröllopsplaner liksom:P:) hade en som kopierade dopet rakt av, vill inte att det ska hända med bröllopet bara! sen är det lite kul att hålla det hemligt för alla som läser min blogg.. knappt någon vet hur allt kommer bli!:)Och kul att du gillade tårtan å klänningen! är faktiskt stolt över att jag sytt den själv:D itne så många som har!

2011-06-09 ♥ 21:03:04 ♥ http://jannikassmulor.blogg.se/
Mikaela - mamma till Viktor <3

Vilken fin skål, jättefin! Vart har du köpt den :) ?Ja, banan har juh en konstig koncistens så det är nog det som våra små barn reagerat på! Viktor tycker morot är helt okey, men palsternacka & potatis har han inte gillat nu dessa dagar, han kräks efteråt .. så imorgon testar vi något nytt på eftermiddagen. BVC - sköterskan sa även idag att vi ska börja med gröt till Viktor, så det börjar vi med på lördag :)

Men vad kul det är att göra maten!Då förstår jag att du är helnöjd med den :D Det känns så skönt när man är nöjd! Jag vill ha en med svängbara hjul till Viktor nu när han börjar sitta, men jag tror juh inte på dem på vinter så vill ha kvar den han har nu också - vilket inte kommer fungera ;)Kramar, sötnos!

2011-06-09 ♥ 22:43:29 ♥ http://mikaelalindebrand.blogg.se/
carola

åh sån underbart söt design och vilken header..

Hjärtat smälter:)Kikar hit via en annan blogg, ska kolla runt lite

kramisar

2011-06-09 ♥ 23:10:43 ♥ http://mammacarola.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback