Hysteri

Sandra - mamma till Levis

Känner igen det där. Från att ha älskat bilen och somnat i den varje gång så förvandlades L till en bilhatare runt 4 månaders ålder. Han gallskrek. Dessutom har vi barnstolen bak så jag kunde inte göra någonting. Nu är det bättre men jag undviker att köra själv. Men med lite barnmusik i bilen, en leksak att hålla i och en spegel där bak som gör att han kan se mig och jag honom så fungerar det rätt bra. Betydligt bättre än förr iaf så håll ut!

2011-06-19 ♥ 22:00:40 ♥ http://sandraolevis.blogg.se/
Jasmin 21 år och mamma till Milo

Men ÅHHHHHHHHHHHH stackars er!!!!!!!!!!!!!Hur långt fick du åka kommunalt? Jag blir också en "bitch" när han skriker, jag hör inget och ingen, jag ser bara Milo. Och allt annat som stör mig när jag försöker hjälpa honom ryter jag till...Jag försöker behärska mig så gott det går när jag är bland folk, men det blir liksom "mmmm aaaa jooo he he" eller "mmmmmmmmmmmmmmmmhmmmm jaaaaa eller va sa du? förlåt 2 sekunder, jaaaha va sa du?"Medan om det är till victor eller min mamma "men ååååh jag pallar inte höra han skrika, AKTA, GÖR INTE SÅ, men gahhh PRATA INTE MED HONOM NÄR HAN SKA SOVA" osv... monster.... hahahahhahoppas du fick duscha av dig stressen när du kom hem... det brukar hjälpa mig....

2011-06-19 ♥ 22:39:36 ♥ http://jasminsnall.blogg.se/
Mia...Mamma till Lexie

Fy så jobbigt!! Hoppas det går tillbaka så att hon gillar det igen. Men det kan säkert vara det att dom nu är mer med och vill se saker och inte sitta där fastspänd i sin trånga och ibland dessutom väldigt varma stol!

2011-06-19 ♥ 22:52:56 ♥ http://miapiafias.blogg.se/
Johanna - Mamma till Alva

Men sötnosen då! Det är verkligen hemskt när dom blir så ledsna och när man inte kan göra nåt :(Jag hoppas att Alva kommer fortsätta att tycka om att åka bil. Annars får vi problem :S2011-06-20 ♥ 05:13:49 ♥ http://johannakraus.blogg.se/
Annie

Du är GRYM Tee! Det vet du :) <3

2011-06-20 ♥ 05:32:29 ♥ http://hawaii.blogg.se/
Angelica - Mamma till Moa <3

Åh fy va jobbigt! Hoppas de är en fas bara då :/

Åker man mycket bil och lite lite längre vägar så vill man ju inte ha de sådär! Hoppas inte de är något som kommer hända här hemma.

2011-06-20 ♥ 06:03:44 ♥ http://mariaangelicasofia.wordpress.com
michaela med bebis

ojoj vad jag känner igen det här. vi har det preciiiis likadant nu fast med vagnen. det är skrik, skrik ännumer skrik också lite tårar på det. detta resulterar i en skitstressad mamma med dåligt humör. galet svettigt är det när man liksom bara måste ta vagnen, för det måste man ju ibland. använder baby björnen istället så ofta det är möjligt och den är förstås poppis. men några promenader för nöjes skull bli det inte längre..vi får hoppas på bättring hos våra småttingar!

kram på dig vännen

2011-06-20 ♥ 09:59:47 ♥ http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Hanna Z

Elliot har typ alltid avskytt att åka bil. Eller kortare stunder har funkat, men vi bor på en bilfri ö så vi åker ju så sällan, och när vi väl åker är det rätt långa sträckor. Som 30 mil hem till mina föräldrar tex. Jag vet inte om det berott på att han är ovan och inte känner igen det eller om det är för att han ogillar det, helt enkelt. Nu har det blivit liiite bättre (han gallskriker inte i två timmar på raken) men man får underhålla honom med leksaker när han börjar tröttna (och det brukar han göra efter nån timme..). Snart är det dags för en långkörare igen och jag bävar redan...!

2011-06-20 ♥ 11:01:52 ♥ http://hannaz.se
Tina - Minnas mamma

Lilla gumman då! Vad jobbigt. Jag och Minna åker sällan bil, eftersom vi inte har någon, och de gånger vi åkt bil varierar det väldigt hur roligt hon tycker det är. Det är fruktansvärt när dom skriker och man inte kan göra något, både i bilen och när man åker kommunalt. Hemskt!

Det kommer säkert bli bättre som Sandra skrev, håll ut! Kram

2011-06-20 ♥ 11:07:11 ♥ http://hejtina.blogg.se/
fia

jodu, det där med att "varför gör du ingenting" känner man igen, man känner sig så hjälplös man får riktigt ont i hjärtat faktiskt.

2011-06-20 ♥ 12:29:38 ♥ http://josefinefia.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback