Torr.

Johanna - Life by Me

Men gud så skönt! Vi har också försökt i sommar men kisset kommer på golvet varje gång.... Och vi har inte lärt oss när han behöver gå heller, trots att han springer utan blöja nästan jämt när vi är hemma. Det är som att han själv blir chockad när det väl kommer... Och ibland när jag tycker han ser kissnödig ut och tar honom till pottan (och läser en eller flera böcker för att han ska sitta kvar ett tag) så kommer det ingenting, men då kommer det på golvet ca 10 min senare.... suck!
Nu när min semester är slut och det är sambon som är hemma med C så är blöjan oftast på (han vill ju kunna göra saker med honom, gå ut i skogen med honom och liknande, inte bara vara hemma) och det resulterade i att även bajset kom på golvet imorse! Inte så najs! Han glömde helt enkelt bort att gå till pottan...

2013-07-21 ♥ 23:12:22 ♥ http://lifebyme.se
Tina - Minnas mamma

Vad skönt! Grattis, vad duktig hon är :) Superskönt nu på sommaren också att slippa blöjan kan jag tänka mig. Både på dagen och natten såklart!

2013-07-22 ♥ 16:07:50 ♥ http://www.hejtina.blogg.se
Moster Louise

stor-skrota <3

2013-07-23 ♥ 22:19:51 ♥
Sara, mamma till Charlie

Himla duktiga stor-tjej! Skönt att det gått så smidigt. Här kissas det en del på pottan på dagarna, vilket är ett enormt framsteg eftersom han inte velat se åt pottan på några månader. Nu är det roligt igen iaf :)

2013-07-30 ♥ 14:40:21 ♥ http://sarasland.comNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback